About

Het is duidelijk dat ik een passie voor muziek heb, maar het is eigenlijk vroeger nooit in mij opgekomen om DJ te worden. Toch had ik altijd veel interesse in muziek en op een gegeven moment had ik gewoon zoiets van – ‘ik ga het gewoon doen!’.

Zoals vaker in het leven kan dat best goed uitpakken en met mijn passie voor de muziek en met de vele lieve ondersteunende mensen om mij heen, kom ik steeds wat verder in de muziekwereld.

Het begin van DJ worden vind ik ook echt leuk. Na mijn eerste Pioneer DJM-400 en CDI-400, ben ik nu gelukkig met mijn Pioneer XDJ-1000 en een DJM-850 mixer, maar ik wil meer! 😉

 

 

 

 

 

Op het moment ben ik bezig met produceren en ook daar gaan jullie meer over horen in de loop van de tijd!

Hoe kom je aan je naam vragen heel veel mensen? Queenteiro komt voort uit mijn Spaanse achternaam. Een vriend van mij kwam met het idee om er iets koninklijks van te maken en dus de ‘Queen’ (koningin) in Queenteiro gecombineerd met mijn achternaam. Na lang denken vond ik dat uiteindelijk dus ook een hele toffe naam!

Ik hoop jullie dan ook nog lang te kunnen entertainen met mijn muziek en optreden. Houd de nieuwspagina en mijn Facebook in de gaten voor gave feesten waar ik draai en ik hoop je daar te kunnen zien genieten!

qt5-large