Welkom op mijn internetsite!


Bedankt voor het bezoeken van mijn internetsite. Deze site betreft de volgende stap in het overzichtelijk maken van mijn DJ activiteiten en daarbij wil ik mijn vrienden, fans en volgers graag op de hoogte houden van nieuwtjes en natuurlijk feesten waar ik draai! Bezoek deze site regelmatig voor een overzicht van feesten waar ik draai (en wat aanvullende informatie).

 

Info & DJ bookings? Neem dan contact met mij op via de contactpagina: https://www.queenteiro.com/contact/

 

Mijn eerste live LATIN mixtape is een feit!💃🏽 Ik ga jullie laten genieten van de heetste latin tunes🔥.

Hosted by Jones Suave.

Klik op de link hier onder en ga hem luisteren en downloaden. 😏💃🏽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *